Το Νέο Πληκτρολόγιο για τον Καινούργιο Χρόνο!

Το Νέο Πληκτρολόγιο για τον Καινούργιο Χρόνο!

Όλοι μας, νέοι και γέροι, σκεπτόμενοι το παρελθόν, θα θέλαμε κάτι να είχε αλλάξει. Αναπολώντας τις στιγμές που πέρασαν, θα επιθυμούσαμε, αν ήταν δυνατόν, κάτι να διορθώναμε. Κάτι να κόβαμε. Να σβήναμε λάθη, άσχημα γεγονότα, δυσκολίες. Να ξεχνούσαμε ότι άσχημο και λυπηρό. Ότι δύσκολο και κουραστικό.

Σίγουρα, με την απλή λογική, όσο κι αν εξελίχτηκε η τεχνολογία, δεν υπάρχει μία τέτοια δυνατότητα. Δεν μπορούμε να διαγράψουμε ότι γράφτηκε στην μνήμη μας. Στις σκέψεις μας. Στην ζωή την δική μας ή των άλλων.

Ίσως, έτσι να το επέτρεψε ό Θεός, για να αναλογιζόμαστε τις πράξεις μας και να διορθωνόμαστε.

Μπορεί όμως η τεχνολογία να μας βοηθήσει λίγο! Με τις δικές της δυνατότητες, να σκεφτούμε κάπως διαφορετικά τις πνευματικές ευκαιρίες που έχουμε! Για να γίνουμε καλύτεροι μέσα στον νέο χρόνο. Να αντιμετωπίσουμε από άλλη οπτική τα περιστατικά που θα έρθουν. Τα προβλήματα, τους γύρω μας, τον ίδιο μας τον εαυτό!

Κι ένα πληκτρολόγιο είναι έτοιμο να μας δείξει το…

Undo(αναίρεση): Άς επιστρέφουμε πίσω! Ότι λάθος κι αν κάνουμε, ας προσπαθούμε να βρίσκουμε τον παλιό καλό μας εαυτό και να συνεχίζουμε ξανά.

Delete(διαγραφή): Άς προσπερνάμε αυτά που μας στενοχωρούν! Άς διαγράφουμε όσα μας έβλαψαν.

Space(κενό): Άς περιμένουμε! Λίγο κενό στο πρόγραμμά μας θα μας βοηθήσει! Να αναζητούμε την προσωπική μας ξεκούραση και ηρεμία.

Backspace(σβήσιμο κειμένου): Άς σβήνουμε τις άσχημες λέξεις πού γράφονται κάθε μέρα στην ζωή μας! Που διατυπώνονται στον λόγο μας ή στην ακοή μας.

Αλφαβητάρι: Άς δημιουργούμε μόνο λέξεις που θα ωφελήσουν, πρώτα εμάς και ύστερα τους γύρω μας. Για μια ευχάριστη συντροφιά!

Αριθμομηχανή: Άς προσθέτουμε ελπίδα και ας αφαιρούμε μεμψιμοιρία! Να πολλαπλασιάζουμε την χαρά και να διαιρούμε την αγάπη ισότιμα!

Σημεία στίξης: Άς έχουμε την δύναμη να αλλάζουμε τα σημεία στίξης, όταν χρειάζεται. Στο πανάγιο θέλημα του Θεού, να μην βάζουμε ποτέ ερωτηματικά!

CapsLock(κεφαλαία γράμματα): Άς έχουμε στην αρχή της κάθε μέρας μας με κεφαλαία γράμματα τις λέξεις ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ!

Enter(επικύρωση): Άς ελέγχουμε την κάθε ενέργεια μας πριν την επικυρώσουμε!

Save(αποθήκευση): Ότανπεράσει η μέρα, όλα αποθηκεύονται στο βιβλίο της ζωής μας! Εμείς θα διαλέξουμε το «που» και το «πώς»!

Καλή χρονιά, παιδιά! Με το νέο μοντέλο πληκτρολογίου που προτείναμε!

Καλή πληκτρολόγηση!

Πηγή: Περιοδικό Αγία Λυδία, Τεύχος: Ιανουάριος 2018.
Μετάβαση στο περιεχόμενο