Πυροσβέστες σε Ετοιμότητα!

Πυροσβέστες σε Ετοιμότητα!

Καθημερινά βρίσκονται σε ετοιμότητα! Εκπαιδεύονται για την ώρα του κινδύνου! Οι πυροσβέστες συμμετέχουν στην διαχείριση κάθε είδους έκτακτης ανάγκης! Ζώνονται την στολή της θυσίας! Με τις ισχυρές δυνάμεις τους επιχειρούν για την ασφάλεια και την προστασία της ζωής!

Οι πυροσβέστες είναι επιφορτισμένοι κυρίως με το σβήσιμο των πυρκαγιών! Ιδιαίτερα το καλοκαίρι, καλούνται να αντιμετωπίσουν εκδηλώσεις πυρκαγιών σε δασικές εκτάσεις, που πολλές φορές απειλούν και κατοικημένες περιοχές! Ένα καλό παράδειγμα προς μίμηση!

►Πυροσβέστες σε ετοιμότητα κι εμείς!

Όχι μόνο ως εθελοντές στο πυροσβεστικό σώμα, αλλά κυρίως στο σώμα της Εκκλησίας, της οικογένειας και γενικά της κοινωνίας μας!

► Πυροσβέστες σε ετοιμότητα!

Στις φωτιές πού ανάβουν ανάμεσα στα πρόσωπα της οικογένειας! Ας είμαστε εμείς αυτοί που θα κατευνάζουμε τούς τσακωμούς, τις συγκρούσεις και τούς εγωισμούς!

► Πυροσβέστες σε ετοιμότητα!

Στις φλόγες της αμαρτίας, πού θέλουν να τυλίξουν τις νεανικές παρέες μας! Ας θωρακιζόμαστε με την Χάρη τού Θεού, χωρίς να διακινδυνεύουμε παίζοντας με την φωτιά!

► Πυροσβέστες σε ετοιμότητα!

Στους καπνούς, που πνίγουν την αλήθεια της πίστης μας! Ας είμαστε εμείς αυτοί που θα
σκορπούμε, ως οξυγόνο ζωής, τα μηνύματα της αρετής στην σύγχρονη κοινωνία μας!

► Πυροσβέστες σε ετοιμότητα!

Για να σκορπούμε την γαλήνη και την παρηγοριά σαν δροσοσταλίδες, σ’ όσους ταλαιπωρούνται στο καμίνι του πόνου!

 Πυροσβέστες σε ετοιμότητα!

Για να μεταβάλουμε την καμένη από τα πάθη γη μας σε επίγειο Παράδεισο! Ακόμα και αν φαίνεται πώς η κακία την έχει μαυρίσει! Ας είμαστε εμείς αυτοί που θα οργώσουμε την γη και θα την πλουτίσουμε με νέα πολύκαρπα δέντρα! Με την ευλογία του Χριστού θα φέρουμε εις πέρας την αποστολή μας!

Πηγή: Περιοδικό Αγία Λυδία, Τεύχος: Ιούλιος 2017.

Μετάβαση στο περιεχόμενο