Το gps μου δείχνει πάντα τον Χριστό!

Το gps μου δείχνει πάντα τον Χριστό!

Πυξίδα! Το μέσο για να προσανατολιζόμαστε. Να βαδίζουμε σωστά. Να μην χάνουμε τον δρόμο μας. Πυξίδα! Χρήσιμο εργαλείο για τους ταξιδιώτες, τους οδοιπόρους, τους εξερευνητές, τους ορειβάτες. Απαραίτητο εφόδιο για ένα ασφαλές ταξίδι! Μια σίγουρη πορεία!

Καί τώρα στις διακοπές, θα μας χρειαστεί μια πυξίδα! Μια μηχανή πλοήγησης! Με την σύγχρονη τεχνολογία, τα πράγματα είναι πολύ εύκολα. Με μια εφαρμογή στο κινητό τηλέφωνο, μπορούμε να ταξιδέψουμε παντού! Με ενημερώσεις από δορυφόρο, μας δείχνει την τοποθεσία που βρισκόμαστε και την διαδρομή που θέλουμε να ακολουθήσουμε. 

Χάρη σ’ αυτήν την ηλεκτρονική πυξίδα, το gps, οι οδηγοί ξέρουν την απόσταση, τον χρόνο και τον πιο σύντομο δρόμο για την επιθυμητή πόλη η διεύθυνση που θέλουν να φτάσουν. Μια πολύ έξυπνη καί απαραίτητη εφαρμογή για όσους ή εργασία τους ή οι διακοπές περνούν από άγνωστες διαδρομές.

Μια συνεχής διαδρομή που έχουμε να διανύσουμε είναι και η πνευματική μας ζωή! Καί πρέπει να την εφοδιάζουμε! Γιατί όχι, και μέσα στις διακοπές μας. Ας μην αφήσουμε την ευκαιρία για την μελέτη κάποιου ωφέλιμου βιβλίου ή της Καινής μας Διαθήκης. Την επίσκεψη μας σ’ ένα προσκύνημα, πού θα τονώσει την πίστη μας. Μια περιδιάβαση στην φύση, πού θα μας ξεκουράσει.

Το πνευματικό μας gps ας δείχνει πάντα…τον Χριστό!

 Αν η πυξίδα μας αύτη δείχνει πάντα τον Χριστό, δεν θα χάσουμε τον δρόμο μας προς τον ουρανό!

 Αν η πυξίδα μας δείχνει τον Χριστό, και να αποπροσανατολιστούμε, θα
επανέλθουμε στην ασφαλή πορεία μας!

 Αν η πυξίδα μας δείχνει πάντα τον Χριστό, δεν θα ξεφύγουμε από τον στόχο μας!

Με τον Χριστό μας οδηγό, θα βαδίζουμε σταθερά και δυναμικά, όσα εμπόδια κι αν έρθουν!

Καλό ταξίδι, καλή πορεία,
καλές διακοπές!
Με το gps που δείχνει πάντα…                                                                                      τον Χριστό!

Πηγή: Περιοδικό Αγία Λυδία, Τεύχος: Ιούλιος 2018.

Μετάβαση στο περιεχόμενο